DE GEKSTE VRIJDAGMIDDAGBORREL IS TERUG, VOOR JOU EN VOOR ONZE LOKALE ONDERNEMERS!

Terwijl we al vele maanden in onzekerheid over onze nabije toekomst doorbrengen en de laatste editie van VRIJ een eeuwigheid geleden lijkt te zijn, hebben we toch het idee opgevat een beetje (disco) licht te laten schijnen in jouw huiskamer en in de portemonnee van zwaar getroffen ondernemers in #Enschede.
VRIJ zal namelijk digitaal naar je toe komen op 19 maart! Met een avondvullend programma dat bol staat van quizvragen, cabaret & muziek, bingo-achtige-taferelen, nog meer humor en VRIJ! DJ’s, zullen we onszelf weer even verliezen in het oude normaal, maar dan Corona-style.

OPBRENGST VOOR LOKALE ONDERNEMER

Zoals bekend doneert VRIJ na iedere editie een mooi bedrag aan lokale doelen. Waar we eerder een hele reeks van initiatieven hebben gesteund, denken wij dat er vandaag de dag een flink aantal ondernemers zijn die ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We gaan jullie daarom oproepen om je favoriete Enschedese ondernemer aan te sporen om mee te doen aan deze editie van VRIJ.

VOORVERKOOP START BIJNA!

Terwijl de voorverkoop bijna begint voor Livestream – VRIJ | De gekste vrijdagmiddagborrel van Nederland, zijn wij al lekker swingend bezig met de invulling van een avondvullend programma vol vertier!

Wat kun je verwachten:

  • Veel muziek; we maken een tijdreis met dj’s!
  • Live acts
  • Comedyshow
  • Interactieve quizzen
  • Flirt & dance in onze Zoom area’s
  • De Grote VRIJ Weggeefshow (met prijzen als 1 minuut gratis winkelen)
  • En nog veel meer….

Event: Livestream VRIJ

Voorverkoop: Vrijdag 5 februari om 16:00 uur via www.vrijenschede.nl
Zorg dat je klaar zit, want de tickets zijn beperkt(!) beschikbaar ivm de aantal borrelboxen. Daarnaast krijgen de eerste 100 kopers een #gratis Grolsch bierpakket om de avond compleet te maken.
We verwachten dat dit de eerste en enige online editie van VRIJ ooit zal zijn dus heel simpel gezegd, “zorg dat je erbij bent!”.

East & Young - VRIJ Enschede