Laela Muriel

Als model woonde en werkte ze in New York om in 2017 na vijf jaar te verhuizen naar London om haar muzikale carrière te starten. Al snel was ze de resident van The Cuckoo Club London. Ze trad op in de Ministry of Sound, The Egg en in slechts 5 jaar draaide ze regelmatig in 20 clubs in 7 verschillende landen. Ze was te zien op het Amsterdam Dance Event, Art Basel Miami, Monochrome Moscow, Music On in Ibiza & het Cannes Film Festival.

Mike van Loon

Een van de drijvende krachten achter het wereldwijd bekende Hedkandi concept. Hiermee draaide hij in alle grote clubs en festivals over de hele wereld, van New York, Singapore tot Australie. De populariteit van de Hedkandi compilaties en feesten zorgt ervoor dat het na 20 jaar nog steeds succesvol is. Vorig jaar vierden ze hun 20 jarig bestaan met events in Ibiza en een Nieuwjaarsfeest in Dubai. Mike is naast de Hedkandi radioshows ook de man achter de populaire Balearic Disco podcasts.

Sound Of Love live

Een formatie die alle dance hits van de afgelopen 20 jaar ten gehore brengt. Na twee decenia verbonden te zijn geweest aan bekende clubs en concepten zoals Hedkandi, Escape, Sound Of Love en alle podia, clubs en festivals in Nederland te hebben gezien, bundelen Miss Sugaware, B on Drums, Saxy Mr S en MC Choral hun krachten voor een compleet nieuwe show. Alle bekende danshits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij waaronder ‘Pump Up The Jam’, ’Show Me Love’, ‘Bring It Back’ en ‘Liquid Spirit’.

Kim Kaos

Kim Kaos is opgegroeid in een van Nederlands dancesteden Rotterdam en is resident dj van het bekende METZ concept. Ze deelde het podium al met Roger Sanchez, Mark Knight, Benny Rodrigues en La Fuente! Met haar energieke housesets weet ze altijd te verassen.

East & Young

Het duo East & Young bestaat uit de DJ/producers Marc van Oosterbaan en Frank Kuiper. Inmiddels hebben ze al meer dan vijftig miljoen streams op Spotify verdeeld over diverse originals en remixes. Zo hebben ze een single met Galantis, die tevens de themesong is van Netflix film XOXO. Daarnaast hebben ze de hit ‘Runaway’ van Galantis geremixed. East & Young bracht muziek uit op diverse labels, zoals Spinnin’ Records, Armada Music, Atlantic, Ultra Records, Defected en meer. Andere hoogtepunten zijn de remix van Rondé’s ‘Run’, die weken lang op de nationale radio is gedraaid en die door Heineken gebruikt is als officiële radio/tv reclamecampagne en hun vele optredens. East & Young draaide onder andere op de mainstage van verschillende edities van Sensation, Mysteryland, Freshtival en meer. Minder weergeven

SemiFest LIVE East & Young