Op Donderdag 25 Februari vanuit het creatieve en muzikale hart van Nederland. Vanaf de tiende verdieping in de A’DAM Toren, zal East & Young een liveset verzorgen. We zijn te zien van 23:00 tot 00:00 op SemiFest Live.

SemiFest LIVE East & Young

Wat is SemiFest?

SemiFest Live is een initiatief van ondernemer en entrepreneur Martijn van Rheenen, oprichter van investeringsmaatschappij Momentum Capital. Hij werkt hierbij samen met partner FabriQ Media Group, onder andere bekend van videoproducties zoals De Vrienden van Amstel Live en Mysteryland. Samen willen ze een positieve bijdrage leveren om de afstand tussen mensen tijdens de donkere dagen die we veelal thuis door moeten brengen te overbruggen.

In 2019 begon het met een guerrilla-actie in de Amsterdamse straten. Medeoprichter Martijn van Rheenen plakte posters op straat met de tekst ‘TED talks too much’. Van Rheenen wilde zich afzetten tegen seminars als TED Talks, waarin waardevolle ideeën worden gedeeld, maar waarbij nooit een echte verbinding wordt gelegd. 

Het concept is geïnspireerd op festivals waarbij bezoekers actief onderdeel zijn van de performances. Waarbij het plezier van een collectieve creatie zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Deze overtuiging mondde begin 2020 uit in IGNITION. 

In maart werd de vervolgeditie succesvol gedigitaliseerd. SemiFest wilde de magie van IGNITION by SemiFest behouden, ook digitaal. Daarom zijn we heel erg gaan nadenken hoe wij in onze digitale stream de verbinding met elkaar kunnen versterken.

SemiFest Live verbindt. Juist nu. Want in deze digitale en gepolariseerde wereld is echte verbinding nodig om maatschappelijke veranderingen teweeg te kunnen brengen. Wij zien in deze wereld juist kansen om écht contact met anderen te maken. 

Share in