It felt so good to be back behind the decks last Thursday! we performed at Winter Festival Livestream in Zwolle (The Netherlands). All proceeds will go to a very good cause, a foundation that fights against childhood brain stem cancer.

 

East & Young

 

Livestream East & Young

 

De Tobias Sybesma Foundation heeft als missie

“Het stimuleren en financieren van (onderzoeks-)projecten en initiatieven om dichter tot een oplossing voor hersenstamkanker te komen.”

Om dit doel te verwezenlijken wil de Tobias Sybesma Foundation bekendheid genereren voor hersenstamkanker. Met de bekendheid voor deze ziekte wil de Tobias Sybesma Foundation ervoor zorgen dat er middelen komen om onderzoeken en initiatieven te stimuleren en te financieren. Deze activiteiten moeten ervoor zorgen dat er uiteindelijk een succesvolle behandeling komt.

 

Share in